WijnSpijs

Viqh aan huis, Wijnproeverij, WijnSpijs, Haarlem, wijnspijswandeling wandeling, zalm, groentechips, potje, kaas, vlees, charcuterie
 

Wijn in combinatie met eten is bijna niet meer weg te denken binnen de Nederlandse gastronomie. Goede wijn-spijs combinaties worden steeds belangrijker gevonden.

Maar hoe komt de perfecte wijn-spijs combinatie tot stand? In de wijnproeverij Wijn Spijs gaan we samen op zoek naar de beste smaak combinaties maar ook juist de smaak combinaties die botsen. Dit blijft uiteraard een kwestie van smaak, maar gedurende deze wijnproeverij zult u zien dat er achter de combinaties een logica zit. Onze sommelier geeft u handige tips waar u op moet letten bij het maken van een wijn spijs combinatie.  

De proeverij Wijn Spijs duurt gemiddeld 3 uur en er zullen 8 verschillende wijnen met 8 verschillende amuse hapjes geproefd worden. Wilt u na de wijnproeverij met vrienden of collega’s verder genieten van de wijnen die u heeft geproefd? Organiseer dan een aansluitende borrel inclusief hapjes. Viqh aan Huis verzorgd de wijn & hapjes, denk hierbij aan een charcuterie- & kaasplateau. Ook regelen wij de glazen voor u. 

Voor uw vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Naast de wijnproeverij ‘’Wijn Spijs’’ biedt Viqh aan Huis ook nog verschillende andere arrangementen aan. Liever een geheel gepersonaliseerde wijnproeverij? Ook dat kan! Meer inspiratie opdoen? Bekijk ook onze wijn Blog.

Bekijk meer van dit arrangement

Copyright © 2019 Viqh aan huis