Wijnproeverij bekende druiven

Proost, wijnproeverij, viqh aan huis, viqh, wijnbar, wijnproeverij, wijnspijs, proeverij bekende druiven, rode wijn, barolo, piemonte, merlot, nebiolo, nebbiolo, shiraz, syrah, chardonnay, haarlem, amsterdam, heemstede

 

Bij de wijnproeverij bekende druiven verdiepen wij ons in de meest bekende wijndruiven zoals Sauvignon Blanc en Merlot. Deze wijndruiven staan wereldwijd aangeplant, in verschillende gebieden, onder verschillende weersomstandigheden, maar ook de wijnmaker speelt een rol. Heeft dit invloed op de smaak? Daar gaan we op een interactieve en gezellige manier achter komen gedurende deze wijnproeverij. 

 

De met zorg voor u geselecteerde wijnen bevatten allemaal een goede weerspiegeling van de kenmerken van de druif.  Door de wijnen afzonderlijk te proeven zult u de typische kenmerken van de verschillende druiven herkennen. Daarnaast neemt onze sommelier, u mee langs het proces van het maken van een wijn, hoe een etiket te lezen maar als allerbelangrijkste hoe een lekker glas wijn te kiezen voor thuis. 

De wijnproeverij bekende druiven duurt gemiddeld 2 uur en er zullen 7 verschillende wijnen geproefd worden. Wilt u na de proeverij met vrienden of collega’s verder genieten van de wijnen die u heeft geproefd? Organiseer dan een aansluitende borrel inclusief hapjes. Viqh aan Huis verzorgd de wijn & hapjes, denk hierbij aan charcuterie- & kaas plateau. Ook regelen wij de glazen voor u.

Voor uw vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Naast de wijnproeverij bekende druiven biedt Viqh aan Huis ook nog verschillende andere arrangementen aan. Liever een geheel gepersonaliseerde wijnproeverij? Ook dat kan! Meer inspiratie opdoen? Bekijk ook onze Blog.

Bekijk meer van dit arrangement

Copyright © 2019 Viqh aan huis