Wijnbox

Proeverij, wijnproeverij, wijn, rode wijn, witte wijn, rode wijn proeverij, witte wijnproeverij, proeverij bekende druiven, wijnproeverij onbekende druiven, wijnbox, wijnquiz, SDEN1, SDEN2, Wijnvignet, Wijnoorkonde

Wilt u nieuwe wijnen ontdekken? Ieder seizoen brengt VIQH aan Huis een wijnbox uit met 6 verschillende wijnen. De wijnboxen worden vol passie en enthousiasme voor u samengesteld door een ervaren sommelier. Dit zijn unieke wijnen die geschikt zijn om gedurende het seizoen te drinken. Naast de seizoensboxen hebben wij ook nog andere themaboxen. Hieronder ziet u welke wijnthema’s wij voor u geselecteerd hebben. Staat uw favoriete thema er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Een wijnbox is een mooi en uniek cadeau voor de echte wijnliefhebber. Maar u kunt deze natuurlijk ook gewoon zelf houden. Op dit moment hebben wij verwschillende wijnboxen waaronder:

Met deze verschillende thema’s is er voor ieder wat wils. Staat uw favoriete wijnbox er niet tussen? Geef dan aan van wat voor smaken u houdt dan stellen wij er een samen die volledig aansluit bij uw wensen. Wij leveren de wijnbox met een uitgebreide wijnomschrijving en handige wijnspijs tips. 

Alle boxen kunt u hier kunt bestellen. Wilt u liever een wijnproeverij bij u op locatie organiseren? Ook dat kan! Wij bieden verschillende arrangementen aan.

Bekijk meer van dit arrangement

Copyright © 2019 Viqh aan huis