Wijn Quiz 

kurken, wijn met kurk, wijnproeverij wijnkurk, haarlem, Amsterdam, wijnproeverij op locatie, wijnproeverij aan huis, wijnproeverij op het werk, wijn op kantoor

Met deze Wijn Quiz zal uw algemene wijnkennis getest worden. In 4 verschillende rondes neemt onze sommelier, u mee langs de verschillende aspecten van wijn.

De ronden bestaan uit:
– Blind proeven
– Geurtest
– Wijn-spijs combinaties maken
– Algemene kennis

Daag uw collega’s, vrienden of familie uit om het in teams tegen elkaar op te nemen en te kijken wie zich mag kronen tot de wijnkenner van het gezelschap.

De Wijn Quiz duurt gemiddeld 2,5 uur en na 4 rondes zal het winnende team beloond worden. Wilt u na de proeverij met vrienden of collega’s verder genieten van de wijnen die u heeft geproefd? Organiseer dan een aansluitende borrel inclusief hapjes. Viqh aan Huis verzorgd de wijn & hapjes, denk hierbij aan een charcuterie- & kaas plateau. Ook regelen wij de wijn glazen voor u. 

Voor uw vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Naast de Wijn Quiz bieden wij ook nog verschillende andere wijn arrangementen aan. Liever een geheel gepersonaliseerde wijnproeverij? Ook dat kan! Voor meer inspiratie verwijzen wij u graag door naar onze Blog.

Bekijk meer van dit arrangement

Copyright © 2019 Viqh aan huis