De smaak te pakken krijgen op maandag

Sfeerimpressie van de wijn proeverij Piemonte bij wijnbar VIQH in Haarlem

Iedere eerste maandag (of dinsdag) van de maand organiseren wij in samenwerking met wijnbar Viqh een themaproeverij. Deze wijnproeverijen staan in het teken van een bepaald gebied of een bepaalde druif. Deze proeverij is een gezellige avond uit waarbij u op een informele manier kennis maakt met verschillende wijnen en wijn gebieden.

De maandelijkse wijnproeverij bij wijnbar Viqh begint om 19.30 uur en duurt gemiddeld 2 uur. Daarna is er uiteraard nog een mogelijkheid om met de deelnemers gezellig na de praten met een glas wijn aan de bar. Hieronder kunt u zien welke proeverijen er op de planning staan en wat de kosten hiervoor zijn. Wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op. Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten.

Wilt u liever een wijnproeverij of borrel bij u op locatie? Bekijk dan onze arrangementen. Ook bieden wij maandelijks een WijnBox aan welke is geïnspireerd op onze maandelijkse themaproeverij

 

Geplande wijnproeverijen:

 

VIQH’s Online wijnproeverij

Zondag 5 April

15:00uur – 16:30
€20,00 per persoon
Online

Zondag 5 april organiseren wij de 1e editie van de online VIQH thuisproeverij! Zo kunt u thuis genieten van een wijnproeverij waarbij Sommelier Christian middels een liveverbinding de wijnen aan u toelicht. De kosten voor de proeverij zijn €20,- en u zult 6 wijnen proeven waaronder:

🥂 Albariño
🍇 Pinot Noir
🍷 Barbera

Welke wijn hoopt u dat er nog meer in de wijnproeverij zit?🥂🍷

Nu horen wij u denken hoe werkt dat een online wijnproeverij?!

1. Meld u aan via info@viqhaanhuis.nl
Via de mail ontvangt u alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen aan de proeverij.

2. Haal zondag 5 april uw wijnen op bij wijnbar VIQH (evt. verzending buiten Haarlem ook mogelijk)

3. Start de livestream

4. Geniet van de wijnen🍷

 

 

Wijn bar Viqh

Sfeerimpressie van de themaproeverijen bij wijnbar viqh

Copyright © 2019 Viqh aan huis