VIQH’S ONLINE WIJNPROEVERIJ

Geplande wijnproeverijen:

Op het moment hebben wij geen online wijnproeverijen en themaproeverijen gepland staan. Wilt u een proeverij organiseren bij u op locatie of online? Vraag dan een gepersonaliseerde offerte aan. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen in de wijnbar. Een reservering is hiervoor niet nodig. 

 

Wijn bar Viqh
De proefeenheden voor de online wijnproeverij.
Maandelijks organiseert wijnbar VIQH samen met VIQH aan Huis een inspirerende wijnproeverij. Tijdens deze online wijnproeverij zullen wij steeds een ander wijnthema behandelen. Door heel Nederland kunt u deelnemen aan deze originele online wijnproeverij

Hoe werkt VIQH’s Online Wijnproeverij

  1. Meld u aan via info@viqhaanhuis.nl
    Vermeld in de mail met hoeveel personen u wilt deelnemen en op welke datum.
  2. Bij de bevestiging van uw aanmelding ontvangt u de informatie betreffende de betaling en het ophalen van de wijnen. Dit doet u bij wijnbar VIQH.
    (eventuele verzending buiten de regio Haarlem is ook mogelijk, hiervoor is het wel van belang dat wij uw aanmelding voor dinsdagmiddag 14.00 uur binnen hebben).
  3. Volg het stappenplan in uw mailbox om toe te treden tot de online tasting room.
  4. Geniet van de wijnen 

Online wijnproeverij

Nu de wijnbar tijdelijk gesloten is wegens de maatregelen vanuit de Nederlandse Overheid en het RIVM omtrent het COVID-19 virus, zullen wij wekelijks een online wijnproeverij organiseren. 

De sommeliers van de wijnbar nemen u mee langs de 6 verschillende wijnen, zo geniet u thuis van de kwaliteit van wijnbar VIQH. De kosten voor de online wijnproeverij zijn €25,- per persoon. U krijgt hiervoor proefeenheden van 50ml en de expertise van onze sommeliers. 

Aanmelden kan via de de buttons. Vermeld bij uw aanmelding op welke data u wilt deelnemen, het aantal personen en op hoeveel adressen er geproefd zal worden.

Themaproeverijen bij VIQH

Zodra de wijnbar weer open is zullen wij weer verder gaan met het geven van de themaproeverijen bij VIQH.

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren wij een themaproeverij. Deze wijnproeverijen staan in het teken van een bepaald gebied of een bepaalde druif. Deze proeverij is een gezellige avond uit waarbij u op een informele manier kennis maakt met verschillende wijnen en wijn gebieden.

De maandelijkse wijnproeverij bij wijnbar Viqh begint om 19.30 uur en duurt gemiddeld 2 uur. Daarna is er uiteraard nog een mogelijkheid om met de deelnemers gezellig na de praten met een glas wijn aan de bar. Hieronder kunt u zien welke proeverijen er op de planning staan en wat de kosten hiervoor zijn. Wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op. Houdt ook onze Facebook pagina in de gaten.

Wilt u liever een wijnproeverij of borrel bij u op locatie? Bekijk dan onze arrangementen. Ook bieden wij maandelijks een WijnBox aan welke is geïnspireerd op onze maandelijkse themaproeverij

 

Sfeerimpressie van de themaproeverijen bij wijnbar viqh

Copyright © 2019 Viqh aan huis