Rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij

Geniet van een rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij waarbij u geniet van 5 verschillende wijnen terwijl u verschillende Haarlemse bezienswaardigheden bekijkt vanaf het water.
Geniet van verschillende wijnen en tapas tijdens een unieke rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij. Deze wordt georganiseerd door wijnbar VIQH aan Huis in samenwerking met Alpha Sloep tours

Rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij

Wilt u genieten van de Haarlemse bezienswaardigheden vanaf het water en ondertussen genieten van de kwaliteit van wijnbar VIQH? Boek dan nu een rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij. Op de luxe sloep “Alexandros” Zullen wij u meenemen over de Haarlemse grachten.

De sloep “Alexandros” van Alpha Sloep Tours is een luxe boot die gemaakt is in 2020. Deze zeer ruime boot is zeer comfortabel en zeer geschikt voor een rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij. Schipper Alex is een professionele maritieme kapitein en zal u tijdens deze wijnproeverij alles vertellen over de Haarlemse bezichtigingen vanaf het water. Tussen de bezienswaardigheden door zult u in totaal 5 verschillende wijnen proeven waarbij wij u voorzien van alle informatie over de wijnen.

Tijdens deze unieke Haarlemse rondvaart neemt schipper Alex u mee langs verschillende Haarlemse bezienswaardigheden zoals onder andere:

  • Molen de Adriaan
  • Frans Hals Museum
  • Teylers Museum.
  • Bavo Kathedraal (KoepelKathedraal Haarlem)

Wat kunt u verwachten van een rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij?

Leun achterover en geniet van een unieke wijnbeleving met de bezienswaardigheden van Haarlem. Wat u daarvan kunt verwachten?

 

  • Rondvaart door Haarlem van ongeveer 1,5 uur
  • Professionele maritieme schipper (Alex)
  • 5 verschillende wijnen
  • Tapas

Tijdens deze rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij nemen wij (Alpha Sloep Tours & VIQH aan Huis) u in ongeveer 1,5 uur mee door de gezellige grachten van Haarlem. Schipper Alex zal op een persoonlijke manier de verschillende bezienswaardigheden van Haarlem aan u toelichten, terwijl wij van VIQH aan Huis u op een gezellige maar ook informatieve manier mee nemen langs de 5 verschillende wijnen.

 

Tijdens deze unieke rondvaart door Haarlem zit u op de luxe (open) sloep “Alexandros”. Het is mogelijk om uw eigen achtergrondmuziek te selecteren terwijl u geniet van een glas wijn en de schoonheid van de stad Haarlem. De vertrek locatie van deze unieke wijnproeverij op het water is aan de Nieuwe Gracht en dit is vlakbij het bus/treinstation van Haarlem. Uiteraard kunnen wij de ophaal locatie ook aanpassen naar uw keuze.

Tijdens de unieke rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij neemt professionele maritieme schipper Alex u mee langs verschillende bezienswaardigheden van Haarlem waaronder molen de Adriaan.

Hoe boekt u een rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij?

Voor deze unieke wijnproeverij in Haarlem geldt een minimaal aantal deelnemers van 4 personen. Vanwege de maatregelen rondom het COVID-19 virus is het niet mogelijk om met meer dan 8 personen deel te nemen. De minimale leeftijd voor deze unieke rondvaart is 18+. De kosten voor een rondvaart door Haarlem met een wijnproeverij zijn:

 

  • 4 personen: €79,- per persoon
  • 8 personen €59,- per persoon

Deze rondvaart is helaas niet geschikt voor mensen met mobiliteitsbeperkingen en rolstoelgebruikers.

Vul het contactformulier om deze unieke rondvaart met wijnproeverij te boeken. 

Bekijk meer van dit arrangement

Copyright © 2019 Viqh aan huis