Het Team

U wilt meer weten over ‘Viqh aan Huis’ en ons team. Deze pagina maakt het allemaal duidelijk!

Het Concept

Viqh aan Huis 

Met Viqh aan huis brengen we de informele en gezellige sfeer van de Haarlemse wijnbar Viqh bij u thuis, op het werk of een leuke locatie. Wij, Christian de Olde en Robert Bouman, komen naar uw bedrijf of huis toe om samen met u een gezellige wijnproeverij te houden. Onder begeleiding van ons als ervaren sommeliers worden er tijdens de proeverijen diverse thema’s behandelt. Allemaal zo opgesteld zodat er voor ieder gezelschap wat te kiezen is. Door de toegankelijkheid van de wijnproeverijen steken ook de beginnende wijn drinkers er op een gezellige manier wat van op.

Onze passie 

Al vele jaren is wijn onze passie. Door de toenemende vraag of er ook proeverijen op een locatie naar keuze georganiseerd kunnen worden, zijn wij gaan denken over dit concept. Het mooiste aan ons werk is het vertellen over het proces van druif naar wijn. Mede hierdoor en de vraag naar wijn proeverijen op locatie zijn wij Viqh aan Huis gestart. Uniek in zijn soort biedt Viqh aan Huis de mogelijkheid om het bij u op locatie te doen. Samen zult u op een informele en gezellige manier de wijn ontdekken.

Particulier

Met Viqh aan Huis kunt u een gezellige maar ook leerzame borrel organiseren voor collega’s, vrienden en familie. Wij bieden verschillende arrangementen aan waarmee wij u meenemen van druif tot glas en leuke wijn feitjes vertellen. Daarnaast geven wij u ook handvaten waar u op kunt letten wanneer u een fles wijn koopt. Met de proeverij ‘’Wijn Spijs’’ leren wij u waar u op kunt letten bij het maken van mooie wijn-spijs combinaties zodat u dit zelf thuis in de praktijk kunt brengen. Om uw feestje nog gezelliger door te zetten biedt Viqh aan Huis ook de mogelijkheid om na afloop van de proeverij een borrel te organiseren met lekkere hapjes. 

Zakelijk/Bedrijven

De naam doet het misschien niet vermoeden maar ook voor zakelijke gelegenheden is Viqh aan Huis er voor u. Zo kunt u:

  • Een vergadering op een leuke manier afsluiten met een wijnproeverij op locatie 
  • Jubileumfeest
  • Werken aan de teambuilding doormiddel van een Wijn Quiz.
  • De vrijdagmiddagborrel op een unieke manier organiseren met een van onze arrangementen

Het Team

Sommelier Christian Viqh aan Huis, wijnbar Viqh,

Christian de Olde

Ik heb middelbare hotelschool gevolgd bij het Deltion College in Zwolle en ben daarbij gelijk gaan werken bij restaurant Kaatje bij de Sluis* waar ik in aanraking kwam met wijn. Hier heb ik ook veel geleerd over goed gastheerschap. Bij de Echoput in Hoog Soeren heb ik naast werk ook aan de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse de opleiding Gastronoom Sommelier gevolgd en behaald. Voordat ik bij wijnbar Viqh terecht ben gekomen heb ik nog bij voormalig Librije Zusje** in Amsterdam gewerkt. 

robert; Viqh aan Huis

Robert Bouman

Tijdens mijn opleiding Hotel- & Eventmanagement aan Hogeschool TIO te Amsterdam, heb ik beide stages in verschillende hotels in Costa Rica gelopen. Tijdens deze stages heb ik de eer gehad om veel met wijn bezig te zijn en hierover meer bij te brengen bij de gasten. Naast mijn stages heb ik bij Hotel Okura Amsterdam gewerkt. Hier heb ik veel over de gastronomie, wijn-spijs en gastheerschap geleerd. Tijdens mijn periode bij Eventôir ben ik veel bezig geweest met het organiseren van zakelijke evenementen door heel Europa. Bij Viqh aan Huis kan ik mijn passie voor wijn en evenementen goed combineren.

Wilt u een wijn proeverij bij u op locatie?

Maak een afspraak!

Copyright © 2019 Viqh aan huis