
Christian de Olde
Ik heb middelbare hotelschool gevolgd bij het Deltion College in Zwolle en ben daarbij gelijk gaan werken bij restaurant Kaatje bij de Sluis* waar ik in aanraking kwam met wijn. Hier heb ik ook veel geleerd over goed gastheerschap. Bij de Echoput in Hoog Soeren heb ik naast werk ook aan de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse de opleiding Gastronoom Sommelier gevolgd en behaald. Voordat ik bij wijnbar Viqh terecht ben gekomen heb ik nog bij voormalig Librije Zusje** in Amsterdam gewerkt.

Robert Bouman
Tijdens mijn opleiding Hotel- & Eventmanagement aan Hogeschool TIO te Amsterdam, heb ik beide stages in verschillende hotels in Costa Rica gelopen. Tijdens deze stages heb ik de eer gehad om veel met wijn bezig te zijn en hierover meer bij te brengen bij de gasten. Naast mijn stages heb ik bij Hotel Okura Amsterdam gewerkt. Hier heb ik veel over de gastronomie, wijn-spijs en gastheerschap geleerd. Tijdens mijn periode bij Eventôir ben ik veel bezig geweest met het organiseren van zakelijke evenementen door heel Europa. Bij Viqh aan Huis kan ik mijn passie voor wijn en evenementen goed combineren.