Online Pubquiz wijnbar VIQH & Café XO

robert; Viqh aan Huis

By Robert Bouman

Online Pubquiz: Lockdown Light

De Horeca is inmiddels al een tijdje dicht vanwege de maatregelen vanuit de Nederlandse Overheid en het RIVM. Tijdens de laatste persconferentie is ook de maximale groepsgrootte teruggebracht naar maximaal 2 personen buiten het eigen huishouden om. Wij van wijnbar VIQH en Café XO missen JULLIE! Daarom hebben wij de handen in een geslagen om van de saaie en stille zaterdag avond een feestje te maken! Op zaterdag 19 december organiseren wij, na het succes van de eerste editie, de tweede editie van onze online pubquiz wij zullen om 20.00 uur live gaan en aanmelden doet u hier.

Neem het tijdens de pubquiz op tegen vele andere fanatieke deelnemers
Speel fanatiek mee met deze quiz en win spetterende prijzen!

Wat kunt u van de online quiz verwachten?

Zoals hierboven al genoemd organiseren wij op zaterdag 19 december een online pubquiz. QuizMaster Barry Brand zal er mede voor zorgen dat het een spetterende quiz zal worden. Van ons ontvangt u verder een goedgevulde borrelbox, hierin zitten onder andere verschillende elementen die u hard nodig heeft tijdens het beantwoorden van de verschillende vragen. 

Wat kunt u verder van deze quiz verwachten?

Spetterende prijzen, verschillende hersenkrakers en vooral veel lol! 

Hoe werkt de online pubquiz?

  1. Meld u aan via info@viqhaanhuis.nl  vermeld in de mail met hoeveel personen, inclusief naam, u wilt deelnemen (LET OP! De boxen zijn voor 1 persoon)
  2.  Haal uw box op vrijdag 18 november tussen 17:00 uur en 19:30 uur op bij wijnbar VIQH of op zaterdag 19 november tijdens de markt uren op bij café XO
  3. Open de link die u ontvangt in uw mailbox om in te loggen voor de Quiz
  4. Log met uw persoonlijke code in, in de quizroom
  5. Speel fanatiek mee met de online quiz en win verschillende prijzen.

Vooraf ontvangt u van ons de link en alle informatie die u nodig heeft om mee te doen, en de informatie waar en wanneer de box op te halen is. Verzenden buiten Haarlem is uiteraard ook mogelijk het is hierbij van belang dat wij uw aanmelding dan uiterlijk dinsdag 15 december voor 13.00 uur binnen hebben (prijs van de box is excl. verzendkosten).

Join us online! Doe mee aan onze online pubquiz en win verschillende prijzen
Join us online!

Meld u aan voor de online pubquiz van VIQH en café XO!

Online PubQuiz: Lockdown Light part 2

“wijnbar VIQH & café XO slaan de handen ineen!”

Zaterdag 19 december

20.00 uur tot 22.30 uur

€25,- per persoon

 

Let op! De box voor de online quiz is voor 1 persoon.

Tip voor de avond zelf:

Zorg ervoor dat de meegeleverde dranken gekoeld zijn, de hapjes binnen handbereik en zowel uw smartphone als laptop goed opgeladen zijn.

 

Benieuwd naar onze overige online activiteiten? Ontdek ze hier! 

Een compleet gepersonaliseerde online pubquiz

Wilt u de de quiz zakelijk inzetten als teambuilding activiteit, eindjaarsevenement of om het nieuwe jaar op een leuke manier te beginnen? Ook dat kan! Wij bieden verschillende opties om de pubquiz zakelijk uit te voeren met de mogelijkheid om gepersonaliseerde vragen in de quiz te verwerken over de organisatie. Vraag hier uw offerte aan!